News alert Descoperire macabră în Mărăști

Descoperire macabră în Mărăști

O persoană a sesizat poliția după ce a descoperit un cadavru, joi dimineață, în spatele unui gard de pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca.

Poliția a fost sesizată joi dimineața, de persoana care a făcut descoperirea macabră, iar echipa care s-a deplasat la fața locului a constatat că era vorba despre cadavrul unei persoane de sex feminin.  

"La data de 31 octombrie 2019, în jurul orei 07.30, un bărbat a sesizat prin SNUAU 112 Poliția municipiului Cluj-Napoca despre faptul că în timp ce se deplasa pe str. Fabricii de Chibrituri a observat cadavrul unei persoane de sex femeiesc după gardul împrejmuitor al unui teren. La faţa locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Poliţiei Mun. Cluj Napoca pentru verificarea aspectelor sesizate și pentru cercetarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii", precizează IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, pe corpul femeii nu au fost observate urme vizibile de violență. Trupul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. Până în prezent nu s-a reușit stabilirea identității persoanei.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă. Se fac investigaţii, verificări şi activităţi informativ-operative în vederea stabilirii imprejurărilor concrete care au dus la decesul victimei şi cu privire la identificarea acesteia.

Comenteaza