Desfigurat în această dimineaţă în cartierul rezidenţial „Andrei Mureşanu”. Victima a deranjat, cu bicicleta, câinele agresorului

Desfigurat în această dimineaţă în cartierul rezidenţial „Andrei Mureşanu”. Victima a deranjat, cu bicicleta, câinele agresorului
Dacă bătăuşul nu locuieşte în apropiere, poliţiştii spun că-l vor identifica pe făptaş după camerele aflate la ieşirea din cartier.

Domnul Horea are 46 de ani şi locuieşte în cartierul „Andrei Mureşanu", obişnuind ca în fiecare dimineaţă să parcurgă, pe bicicletă, câţiva kilometri, înainte de a se apuca de treburile zilnice.

Nici astăzi acesta nu s-a abătut de la obiceiul său. Astfel că pe la ora 7:15, în timp ce se deplasa pe jos, pe lângă bicicletă, după ce făcuse mişcare, îndreptându-se spre casă, la intersecţia străzilor Braşov şi Andrei Mureşanu s-a trezit faţă în faţă cu un bărbat şi cu câinele său, aflat în lesă. Moment în care câinele bărbatului în vârstă de 30 - 35 de ani, după estimările biciclistului, a sărit spre el să-l muşte.

Însă din fericire fără să-l atingă pe dl. Horea, fiind repede strunit de către proprietar. „L-am rugat frumos să-şi stăpânească animalul, care se speriase probabil de întâlnirea neaşteptată cu mine şi cu bicicleta mea. Atunci omul - parcă înnebunit de furie pentru că i-a fost deranjat patrupedul - m-a pocnit, nu înainte de a mă întreba dacă am mai văzut vreodată un câine. Apoi, eu fiind prăbuşit la pământ, a continuat să mă lovească, de data aceasta şi cu picioarele. Aşa căzut, sub ploaia de lovituri am strigat, cât mă ţineau puterile: <Săriţi, că mă omoară!>, până când a apărut o femeie în vârstă chiar în faţa noastră", explică bărbatul.

Acesta arată mai departe că fiind incapabil să sune la numărul de urgenţă 112 a rugat-o pe femeie să facă gestul respectiv, iar în scurt timp la faţa locului au sosit salvarea şi un echipaj de poliţie. Între timp, agresorul a dispărut iar femeia, deşi a văzut întreaga scenă, a refuzat, de teamă, să depună mărturie la poliţie asupra a ceea ce se întâmplase.

„Am fost dus de urgenţă la UPU, unde medicii mi-au pansat rănile şi m-au examinat la aparate", povesteşte bărbatul, aflat în curtea IML Cluj. Tocmai s-a externat de la Urgenţă, având plasturi în zona capului şi o branulă încă fixată la încheietura braţului.

„Sunt hotărât să urmez toţi paşii legali ca să dau de individul care m-a atacat în această dimineaţă. Poliţiştii mi-au spus că omul, în cazul în care a ieşit pe Calea Turzii sau în Piaţa Cipariu, precis a fost surprins de camerele de supraveghere, însă dacă locuieşte acolo, în apropiere, şansele sunt aproape nule ca să aflăm cine e. Eu totuşi sper ca omul să fie din altă parte a Clujului şi să fi ieşit din cartier prin locurile indicate, fiindcă sunt sigur că nu l-am mai văzut niciodată prin zonă", mai spune, în încheiere, bărbatul.

După ce l-au consultat, medicii legişti i-au recomandat acestuia 11-12 zile de îngrijri medicale.

Comenteaza