DESTIN TRAGIC. Soţia pilotului Laurenţiu Chiriţă, prăbuşit cu MIG-ul în toamnă, a murit azi într-un accident rutier

DESTIN TRAGIC. Soţia pilotului Laurenţiu Chiriţă, prăbuşit cu MIG-ul în toamnă, a murit azi într-un accident rutier
Soţia lui Laurenţiu Chiriţă a murit în urma unui accident de circulaţie care a avut loc azi, în judeţul Prahova. În accident a fost implicată şi soţia unui alt pilot, care a murit într-un accident aviatic în 2003.

Destin tragic pentru familia Chiriţă. Soţul, pilot de avioane de luptă, a decedat anul trecut, la ultima tragedie care a avut în prim plan un avion de tip MIG. După mai puţinde nouă luni, a murit şi soţia sa.

Claudia Chiriţă, soţia pilotului Laurenţiu Chiriţă, de la baza aeriană de la Luna, care a murit într-un tragic accident aviatic în 1 noiembrie 2010, a decedat astăzi în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe DN 1, în dreptul localităţii Cornu, judeţul Prahova, potrivit turdanews.ro.

Conform primelor informaţii, o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de maşina în care era Claudia Chiriţă (37 ani), care era la volan. Claudia Chiriţă era însoţită de o colegă de la unitatea de aviaţie, soţia pilotului Sorin Popa, care a avut şi el accident aviatic mortal în 2003, în zona localităţii Viişoara. În urma impactului, şoferul autoturismului care a intrat pe contrasens şi Claudia Chiriţă au decedat pe loc. Cealaltă femeie a fost dusă la spital, însă conform informaţiilor de ultimă oră pe care le avem, ar fi decedat şi ea la spitalul din Ploieşti.

Cuplul Claudia - Laurenţiu Chiriţă are un moştenitor, Mihai, rămas orfan la 7 ani.

 

Comenteaza