Destinația Dubai revine pe Aeroportul Cluj. Când este primul zbor

Destinația Dubai revine pe Aeroportul Cluj. Când este primul zbor

Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj anunță reluarea zborurilor regulate spre Dubai (Emiratele Arabe Unite), operate de compania aeriană Wizz Air.  

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Reluarea zborurilor Cluj – Dubai răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic - business, etnic sau turistic, oferind astfel posibilitatea de a călători mai departe spre diverse destinații din întreaga lume, respectiv din Africa, Europa, Asia Centrală şi de Sud-Est şi Orientul Mijlociu.  

Ultimele zboruri spre Dubai au fost efectuate în luna martie a anului trecut, ca urmare a debutului pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), la nivel european şi global. Chiar dacă zborurile spre Dubai sunt programate momentan până în luna ianuarie a anului 2022, ulterior acestei date sunt disponibile spre rezervare bilete spre Abu Dhabi, o altă destinaţie extrem de căutată din Emiratele Arabe Unite. 

Zborurile în tandem spre destinaţiile Dubai / Abu Dhabi, sunt operate de compania Wizz Air pentru început cu o regularitate de 1 frecvenţă/săptămână, până la data de 30 noiembrie 2021, urmând ca din luna decembrie, zborurile să fie efectuate cu 2 frecvenţe/săptămână, până la finalul sezonului de vară 2022. 

Programul zborurilor pentru luna octombrie 2021 este prezentat în tabelul următor: 

Destinația: Cluj-Napoca-Dubai (CLJ-DXB), Ziua de operare: Joi, Program de operare: 14:10 CLJ  - 20:25 DXB

Destinația: Dubai - Cluj–Napoca (DXB - CLJ), ZIua de operare: Joi, Program de operare: 20:55 DXB - 01:35 CLJ*  *ziua următoare.

Pasagerii care călătoresc din România în Dubai, trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de îmbarcare. Rezultatul testului trebuie să fie prezentat în format tipărit, în limba engleză. 

La sosirea pe aeroportul din Dubai se efectuează un alt test molecular tip PCR, rezultatul fiind trimis pe telefonul mobil. Este obligatorie respectarea măsurii de autoizolare până la recepționarea rezultatului prin mesaj tip SMS (aproximativ 24-48 ore). De asemenea, pasagerii trebuie să dețină o asigurare medicală internațională care acoperă COVID-19 și vor fi obligați să descarce și să se înregistreze pe aplicația specială pentru mobil „Al Hosn".  

Pasagerii care călătoresc în Dubai sunt sfătuiți să verifice în mod regulat condițiile de călătorie, deoarece pot apărea schimbări de ultim moment. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza