Destinația Dubai revine pe Aeroportul Cluj. VEZI programul zborurilor

Destinația Dubai revine pe Aeroportul Cluj. VEZI programul zborurilor

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță lansarea zborurilor regulate către Dubai (Emiratele Arabe Unite), destinație care va fi operată de către compania aeriană FlyDubai, începând din 20 martie 2021. 

Zborurile Fly Dubai oferă pasagerilor posibilități multiple de conexiune, atât prin rețeaua proprie de rute cât și prin zborurile oferite de compania aeriană Emirates Airlines, ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii aeriene.  

Zborurile spre Dubai vor fi operate de compania aeriană cu aeronave B738, B737-8 și B737-9 (MAX), după cum urmează: 

Destinația Dubai revine pe Aeroportul Cluj. VEZI programul zborurilor

Pasagerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj vor avDestinația Dubai revine pe Aeroportul Cluj. VEZI programul zborurilorea astfel posibilitatea de a călători spre diverse destinații din întreaga lume (Africa, Europa, Asia Centrală, Statele Arabe din Golf, Orientul Mijlociu, Subcontinentul Indian, Asia de Sud-Est) prin intermediul zborurilor de conexiune oferite de FlyDubai și Emirates Airlines.  

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: „Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, apreciază decizia unui nou operator aerian, în speță FlyDubai, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca și astfel, reiese clar că eforturile Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au efecte pozitive.   

Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, domnul David Ciceo, a precizat la rândul său: „Reluarea zborului Cluj – Dubai și posibilitățile de conexiune oferite de acordul extins de codeshare între FlyDubai și Emirates, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic - respectiv trafic business, etnic sau turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie. Conectivitatea trans-oceanică asigurată de un hub mondial cum este Dubai, va conduce la dezvoltarea relațiilor comerciale și de turism pentru întreaga regiune"  

Compania aeriană FlyDubai și-a început operațiunile în anul 2009, iar ca urmare a extinderii rețelei sale de rute, a ajuns cel de-al doilea,  cel mai mare transportator, după numărul de pasageri, care operează pe hub-ul Dubai International.  Mai multe informații cu privire la serviciile oferite, posibilitățile de conexiune sau orice alte informații despre FlyDubai pot fi consultate pe site-ul www.flydubai.com

 

Etichete
Comenteaza