Detalii șocante! Unde era ascuns cuțitul cu care eleva și-a înjunghiat pedagogul și cum l-a atacat/ Tânăra a fost reţinută pentru tentativă de omor

Detalii șocante! Unde era ascuns cuțitul cu care eleva și-a înjunghiat pedagogul și cum l-a atacat/ Tânăra a fost reţinută pentru tentativă de omor

Ies la iveală noi detalii în cazul pedagogului înjunghiat, luni dimineață, de o elevă de 16 ani, într-un liceu din Oradea.

Adolescenta de 16 ani care a înjunghiat un pedagog pe motiv că i-au fost chemați părinții la școală după ce pedagogul a găsit-o cu un băiat în internatul liceului, a fost reţinută marți, 28 noiembrie, pentru infracțiunea de tentativă la omor şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Eleva l-a atacat pe bărbat de față cu mai multe persoane cu un cuțit al cărui lamă avea 21 de centimetri. Detaliile apar într-un comunicat transmis marți de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

„În timp ce se afla în biroul directorului din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, situat în mun. Oradea, jud. Bihor, inculpata minoră B.B.V, în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a în cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, pe fondul unor discuții contradictorii legate de anumite conduite petrecute în internatul colegiului, în care minora era cazată, a scos un cuțit având lungimea totală de 34 cm, din care lama cu o lungime de 21 cm, pe care îl avea băgat în mâneca hainei de la mâna stângă, cu care l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului, numitul M.I.C., lovindu-l în zona spatelui, producându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng, hemopneumotorace stâng”, se arată în comunicatul Parchetului, conform Bihoreanul.

Procurorii au dezvăluit și că în momentul agresiunii în biroul directorului se aflau mai multe persoane, „respectiv directorul instituţiei de învăţământ, directorul adjunct, diriginta clasei din care minora face parte, precum şi mama minorei”.

Pedagogul a fost transportat la spital, unde a fost operat, iar, momentan, este internat în secția de Anestezie - Terapie Intensivă a Spitalului Județean Clinic de Urgență Bihor.

Comenteaza