Update Deţinut de la Penitenciarul Gherla transportat cu traumatism la spital

Deţinut de la Penitenciarul Gherla transportat cu traumatism la spital

Joi seara un echipaj SMURD a fost solicitat la Penitenciarul Gherla pentru a prelua o persoană cu un traumatism. Victima a fost însoțită în permanență de către personal din cadrul penitenciarului Gherla, a informat ISU Cluj. 

"Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej a fost solicitat să intervină joi seara pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane din Penitenciarul Gherla.

Solicitarea a venit în jurul orei 20:30, iar persoana asistată a suferit un traumatism și a fost transportată la la

Spitalul din Gherla pentru îngrijiri de specialitate, iar apoi a fost transportată înapoi la penitenciar. Victima a fost însoțită în permanență de către personal din cadrul penitenciarului Gherla", a transmis ISU Cluj. 

În luna decembrie a anului trecut a avut loc o tentativă de omor la Penitenciarul Gherla. Un deținut condamnat la o pedeapsă de 7 ani şi 3 luni de închisoare, pentru tâlhărie calificată, şi clasificat în categoria deţinuţilor care prezintă risc pentru siguranţa penitenciarului ar fi încercat să îl înjunghie pe şeful de secţie cu un cuţit improvizat şi un ciob provenit de la o oglindă. 

Membrii federaţiei Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au criticat Administraţia Naţională a Penitenciarelor: „ANP se face că nu vede derapajele de la Penitenciarul Gherla”.

UPDATE IPJ Cluj:
"Din primele informații, la data de 19 ianuarie a.c., în jurul orelor 20.30, polițiștii au fost semnalați prin apel la 112, cu privire la faptul ca un bărbat aflat în detenție la Penitenciarul Gherla, și-ar fi provocat leziuni. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a transportat barbatul la o unitate medicală", a transmis IPJ Cluj. 

Citeşte şi: Tentativă de omor la penitenciarul Gherla. Un deţinut ar fi încercat să înjunghie un ofițer cu un ciob de oglindă

Comenteaza