Video Foto Dezastru într-o parcare din Cluj! 5 mașini, strivite de un panou publicitar smuls de vânt

Dezastru într-o parcare din Cluj! 5 mașini, strivite de un panou publicitar smuls de vânt
Panou publicitar rasturnat
Panou publicitar rasturnat
Panou publicitar rasturnat

Un panou publicitar a fost răsturnat de vânt, luni seara, peste cinci mașini aflate în parcarea de la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21:30, chiar înaintea ieșirii spectatorilor de la meciul de baschet  U-BT Cluj şi CSM Oradea, care a avut loc în Sala Sporturilor "Horia Demian". Din fericire, în mașinile peste care s-a prăbușit panoul metalic, nu se afla nimeni, astfel că nu au fost persoane rănite. 

"Am primit o solicitare privind răsturnarea unui panou publicitar peste cinci autoturisme, în jurul orei 21.30. Un echipaj de pompieri este la fața locului, nu au fost persoane surprinse de panoul respectiv. Este vorba despre un panou publicitar care era amplasat pe remorca unui camion", a precizat ISU Cluj.

Zonele de munte din mai multe județe, printre care și Cluj, se află, începând de luni, de la ora 18:00 și până marți, ora 20:00, sub avertizare COD PORTOCALIU de vânt și viscol
"Pentru persoanele care se află sau intenționează să se deplaseze în aceste zone, aflate sub incidența vremii rele, transmitem următoarele recomandări:
- Urmăriți buletinele meteo;
- Informați-vă despre condițiile de trafic;
- Parcați mașinile la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate;
- Pregătiți mașina pentru circulația în condiții de iarnă/drum alunecos", recomandă ISU Cluj.

Comenteaza