Dezastrul urbanistic de pe Papilian: "beneficiarul a blocat, cu maşina persoanlă, accesul pe şantier, autorităţile se roagă de el"

Continuă scandalul dezastrului urbanistic de pe Papilian. Deşi există o decizie în instanţă, nimeni nu intervine să remedieze situaţia. 

"Autoritatile continua seria lunga de dat cu stangul in dreptul: joia trecuta instanta a aprobat cererea primariei pt ordonanta presedintiala prin care primaria Cluj Napoca urma sa acopere craterul urias pe de strada Papilian si sa stabilizeze zona. 5 zile mai tarziu asistam la un "balet" continuu intre beneficiarul proiectului si autoritati: dl benefiar a blocat, cu masina personala, accesul pe santier, iar politia si executorul vin, cand si cand, sa il roage frumos sa elibereze drumul. Acesta refuza si autoritatile revin a doua zi si reiau seria de rugaminti. Multumim, Doamne, ca nu dai ploaie! Ca cei desemnati sa ne apere interesele au o intelegere tare eronata a termenului de urgenta", se arata pe pagina de Facebook Dezastrul Urbanistic de pe str Victor Papilian din Cluj Napoca. 

Tot acolo, luni seara, a fost postat şi următorul mesaj: "Nici nu au plecat bine cei de la primarie, ca proprietarul/beneficiarul proiectului revine la treaba lui foarte importanta: sa acopere orice urma de surpare de pe strada Papilian. Inarmati cu roaba si lopata, niste baieti, fara echipament de protectie, cara moloz si piatra si acopera portiunile de drum surpate in weekend. Nici nu conteaza ca pana maine se surpa, iar, totul sau ca, Doamne fereste, toata presiunea suplimentara pusa de molozul adaugat va face "zidul de sustinere" sa cedeze de tot!Noaptea mintii!''. 

Amintim că, investitorul de pe Victor Papilian este obligat de Judecătorie la executarea, pe cheltuiala proprie, în regim de urgenţă a lucrărilor necesare stopării alunecărilor de teren şi de punere în siguranţă a versantului. Primăria Cluj-Napoca a fost autorizată să intervină în punerea în siguranță a șantierului, dacă investitorul nu se conformează cu decizia Judecătoriei. 

Comenteaza