Cerşetorii şarlatani se umplu de bani în traficul din Cluj-Napoca: De ce poliţia nu-i vede

Cerşetorii şarlatani se umplu de bani în traficul din Cluj-Napoca: De ce poliţia nu-i vede
| Foto: imagine cu caracter generic

Pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca s-a iscat o dezbatere aprinsă despre cerşetorii din Cluj-Napoca pe care clujenii milostivi îi îngroapă în bani. Nu-i bai, dar de ce trebuie să încurce traficul?

Un colaborator de pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca a postat un mesaj despre un anumit cerşetor din oraş care se pare că recurge la prefăcătorie pentru a înmuia inimile şi a obţine sume serioase de bani de la clujeni. Problema cea mai mare e aceea că individul cerşeşte în traficul oraşului, care şi aşa este foarte aglomerat, distrăgând atenţia şoferilor. 

"De câteva săptămâni pe str. Pavlov la intersecția cu Emil Isac, Barițiu, este un cerșetor îmbrăcat în alb și în cărucior cu rotile, astăzi stând la semafor, a primit minim 50 de lei de la șoferi și asta doar la o tură de stop. Vă las să faceți un calcul. Eu cred că tipul face o căruță de bani în fiecare zi . Și sincer nu pare foarte nevoit.

Editez postarea, comentariile sunt halucinante. Tipul care cerșește este un șarlatan, nu are niciun fel de handicap sau nevoie financiară. Prin metoda pe care o folosește câștigă câteva mii de lei pe zi.
Am postat pe acest grup pentru că reprezintă un pericol la siguranța rutieră. În rest toate bune", scrie omul pe pagina de Facebook

Cei care îl cunosc tot din trafic pe cerşetor spun că l-au văzut şi în traficul din Floreşti. "Săptămâna trecută era în Florești la o intersecție semaforizată, se plimba printre masini cu căruciorul. A fost verificat de poliție, și a dispărut de acolo. A doua zi l-am văzut în Cluj, pe lângă Opera Maghiară!", a comentat cineva postarea.

Alţi clujeni l-au certat pe cel care l-a demascat pe cerşetor şi i-au transmis ce e certat cu mila, însă alţii se întreabă de ce poliţia nu îi vede pe cerşertori. "Politia locală nu-i vede pe cerșetorii apăruți în tot orașul precum ciupercile după ploaie. Sunt ocupați să dea amenzi prin parcări și sa ridice mașini", comentează alţii. 

"Şi io nici nu cred că are probleme de sănătate ca să umble în carucior", spun alţii, iar clujeanul care a iniţiat "dezbaterea" adaugă: "Idea e că tipul e un șarlatan care profită de bunătatea oamenilor și pune iîn pericol siguranța circulației". 

Comenteaza