Dezvăluirea ZIUA de CLUJ despre posibila preluare a conducerii României de prinţul Charles, analizată la postul B1 TV. Vezi ce s-a discutat

Dezvăluirea ZIUA de CLUJ despre posibila preluare a conducerii României de prinţul Charles, analizată la postul B1 TV. Vezi ce s-a discutat
Cel puţin trei paşi importanţi ar trebui făcuţi pentru confirmarea ipotezei dezvăluite de ZIUA de CLUJ, care arată că preluarea conducerii României de către prinţul Charles este o variantă vehiculată în cancelariile marilor puteri. Primul dintre ele este ca familia regală să renunţe în a revendica vreodată tronul României, a arătat luni seara jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, în platoul emisiunii „Sub semnul întrebării", de pe B1 TV, moderată de Robert Turcescu.


">

"Mai întâi ar trebui ca familia regală să renunţe în a revendica vreodată tronul. Apoi ar trebui ca prinţul Charles să-şi exprime dorinţa expresă de a accepta, dacă forţele politice de aici îi pun tronul în mână. Apoi, ar trebui trebuie referendum, iar aici ne împotmolim, pentru că românii nu sunt monarhişti", a arătat Roşca-Stănescu în platoul în care au mai fost invitaţi şi jurnalistul ZIUA de CLUJ Mihai Hurezeanu, cel care a publicat dezvăluirea, dar şi Grigore Cartianu şi Viorel Hrebenciuc. În plus, a mai arătat Roşca, de la bun început familia regelui Mihainu a fost întrebată dacă ar fi dispusă să accepte conducerea României.

Postul de televiziune Travel Channel a început ieri difuzarea unei serii de patru episoade ale unui documentar privind Transilvania, în care apare şi prinţul Charles, legat de Ardeal şi în special de zona Sibiului prin numeroasele vizite şi proprietăţi din zonă. În documentar, Charles spune că "iubeşte" România "pentru veşnicia ei". "Eu nu cred că a zis nici despre Marea Britanie aşa ceva", a comentat moderatorul, Robert Turcescu. "Sunt cuvinte aproape electorale", a continuat el.

"Sunt extraordinar de bucuros. După multă vreme, am făcut o emisiune dezbătută şi am renunţat la schimbul mic de mingi despre politica românească, cu mărunţişuri. Ne-am dus puţin mai sus", au fost cuvintele cu care Turcescu a încheiat emisiunea.

 

Etichete
Comenteaza