Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere. Ce viteză avea / Evident că a făcut scandal

Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere. Ce viteză avea / Evident că a făcut scandal
| Foto: digi24.ro

Poliția din Buftea a prins-o duminică pe senatoarea Diana Șoșoacă în timp ce conducea cu 110 km/h pe un drum cu limita maximă de 40 km/h, potrivit unui comunicat.

Poliția i-a suspendat permisul pentru 90 de zile, dar Șoșoacă poate face contestație, scrie g4media.ro.

Șoșoacă a transmis live pe facebook scena și a început să țipe la polițiști. Reacția unuia dintre polițiști a fost rapidă: a ridicat geamul mașinii și a lăsat-o să urle.

„Fi-r-ar mama voastră de nenorociți ce sunteți”, a spus Șoșoacă la finalul interacțiunii cu poliția.

Comunicatul poliției: La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Comenteaza