Dima Belinski și DS Project Orchestra, deseară la Opera Aperta

Dima Belinski și DS Project Orchestra, deseară la Opera Aperta

Festivalul Opera Aperta continuă vineri, 23 iunie 2023, cu un nou spectacol în Piața Unirii, de la ora 21.00.

"Vă propunem un proiect inedit de divertisment muzical de înaltă calitate, unde muzica și elementele de comedie se combină într-un mod organic și crează o atmosferă încitantă și plină de bună dispoziție pe durata întregului spectacol! Acest proiect este creat și îl are ca protagonist principal pe Dima Belinski – pianist, compozitor, aranjor și entertainer, care a concertat cu propriul său show numit „It’s More Than Just A Piano Show!” în peste 100 de țări din lume, având în palmares peste 700 de spectacole!", transmite Opera Română.

În România, acest show și-a avut premiera de succes în 19 mai 2022 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Peste 600 de persoane s-au bucurat de prestația excelentă a lui Dima și a invitaților săi prezenți pe scenă. Dima Belinski este acompaniat de propria orchestră – DSP (Dima Students Project) Orchestra – o entitate formată în mare parte din studenții săi de la modulul de jazz și muzică ușoară al Academiei Naționale de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca.

Pe lângă muzică românească, în spectacol veți auzi și piese cunoscute din muzica clasică, pop și rock internaționale – toate fiind revizuite/rearanjate în aceeași manieră originală. Stilul virtuos de interpretare la pian a lui Dima Belinski, glumele muzicale, precum și modul haios de a comunica cu publicul transformă acest spectacol într-o experiență de neuitat.

Participarea la acest concert este liberă pentru public.

Etichete
Comenteaza