Distracţia cu necunoscute costă scump. Vezi ce a păţit un clujean care a dus două fete acasă

Distracţia cu necunoscute costă scump. Vezi ce a păţit un clujean care a dus două fete acasă
Un clujean s-a lăsat sedus de două tinere pe care le-a condus la apartamentul său. Bărbatul nu s-a ales cu o conversaţie plăcută, ci a fost bătut şi tâlhărit de doi amici ai fetelor.

Păţania a avut loc ieri seară, într-un apartament de pe strada Nicolae Titulescu.

Victima le-a cunoscut pe cele două fete, Steliana R. şi pe Adina P., în zona străzii Eroilor. Bărbatul le-a invitat pe fete acasă, dar acestea au refuzat să plece cu mâna goală. Şi-au chemat "în ajutor" doi amici, pe Ovidiu C. şi pe Mihai S. Cel din urmă i-a tras un pumn în faţă victimei, în timp ce celălalt bărbat a luat un laptop care se afla pe o masă din cameră.

Apoi, cei patru tineri au părăsit locuinţa.

Ovidiu C. şi  Mihai S. sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie iar fetele sunt cercetate pentru violare de domiciliu şi complicitate la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Totodată se desfăşoară activităţi pentru depistarea numitului Mihai Alexandru S.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus, prin ordonanţă, luarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea Cluj-Napoca pe o perioadă de 30 de zile pentru toate cele trei persoane identificate.

 

Etichete
Comenteaza