Distracție costisitoare de Crăciun. Depozit de furaje din Cluj, distrus după o joacă de copii

Distracție costisitoare de Crăciun. Depozit de furaje din Cluj, distrus după o joacă de copii

Un depozit din județul Cluj a fost mistuit de flăcări după o joacă nesăbuită de Crăciun.

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pe parcursul nopții ca urmare a unui incendiu, care a cuprins un depozit de furaje din localitatea Muncel, din comuna clujeană Câțcău.

Flăcările au cuprins în totalitate clădirea, cu o suprafață de 140 mp, până la sosirea pompierilor. Accesul pe drumurile agricole către acesta nu s-a putut realiza cu autospecialele, fiind limitată apropierea la 800 m față de incendiu.

Pompierii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a limita propagarea flăcărilor și pentru a desface focarele care au ars mocnit, pe parcursul întregii nopți, iar un echipaj de pompieri este în continuare prezent la fața locului, pentru a supraveghea și limita extindere flăcărilor la alte obiective din apropiere, respectiv două șire de paie, situate la o distanță de 5 m.

Depozitul a fost distrus în totalitate, precum și 6 tone de baloți de fân. Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la jocul copiilor cu artificii sau petarde.

Comenteaza