Distracție costisitoare de Crăciun. Depozit de furaje din Cluj, distrus după o joacă de copii

Distracție costisitoare de Crăciun. Depozit de furaje din Cluj, distrus după o joacă de copii

Un depozit din județul Cluj a fost mistuit de flăcări după o joacă nesăbuită de Crăciun.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pe parcursul nopții ca urmare a unui incendiu, care a cuprins un depozit de furaje din localitatea Muncel, din comuna clujeană Câțcău.

Flăcările au cuprins în totalitate clădirea, cu o suprafață de 140 mp, până la sosirea pompierilor. Accesul pe drumurile agricole către acesta nu s-a putut realiza cu autospecialele, fiind limitată apropierea la 800 m față de incendiu.

Pompierii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a limita propagarea flăcărilor și pentru a desface focarele care au ars mocnit, pe parcursul întregii nopți, iar un echipaj de pompieri este în continuare prezent la fața locului, pentru a supraveghea și limita extindere flăcărilor la alte obiective din apropiere, respectiv două șire de paie, situate la o distanță de 5 m.

Depozitul a fost distrus în totalitate, precum și 6 tone de baloți de fân. Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la jocul copiilor cu artificii sau petarde.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza