Diverta Universității se mută pe Bulevardul 21 Decembrie. Care este motivul

Diverta Universității se mută pe Bulevardul 21 Decembrie. Care este motivul
Reprezentanţii Librăriei Diverta Universității au confirmat, astăzi, printr-un comunicat de presă mutarea magazinului de la 1 octombrie pe Bulevardul 21 Decembrie, în locul fostului Restaurant Hubertus. Mutarea se face din raţiuni financiare.

"Decizia de a reloca Diverta Cluj a fost una îndelung cântărită, la care am evitat din răsputeri să se ajungă, din respect pentru clujenii pentru care Librăria Universității are o tradiție de zeci de ani. Din păcate, în condițiile unor costuri mari și a unei scăderi constante în ultimii ani a pieței de carte, am fost nevoiți să ne reorientăm către un spațiu mai avantajos din punct de vedere al costurilor. Rămânem însă aproape de clienții noștri, nu doar ca locație, pe Bv. 21 Decembrie, ci și ca misiune. Le vom aduce în continuare cele mai noi și apreciate titluri, dar și cele mai interesante evenimente culturale", a declarat Carmen Dumitrescu, Business Development Manager Diverta.

Noul spaţiu va fi organizat după un concept nou, cu un mix de produse unic pe piața din România, iar clujenii vor avea la dispoziție un spațiu generos de lectură, dar și unul pentru evenimente: lansări de carte, dezbateri, expoziții.

 

 

 

Comenteaza