Video Foto DJ Tișe a mixat în fața a 3.000 de oameni, la inaugurarea Turda Arena

DJ Tișe a mixat în fața a 3.000 de oameni, la inaugurarea Turda Arena
DJ Tișe a mixat în fața a 3.000 de oameni, la inaugurarea Turda Arena
DJ Tișe a mixat în fața a 3.000 de oameni, la inaugurarea Turda Arena
DJ Tișe a mixat în fața a 3.000 de oameni, la inaugurarea Turda Arena

DJ Tișe, adică președintele Consiliului Județean Cluj, și-a făcut debutul la platane pe o scenă mare, vineri seara, la inaugurarea Turda Arena, în fața a peste 3.000 de oameni. 

Președintele CJ Cluj a purtat chiar și un tricou cu DJ Tișe. 

Până acum, Alin Tișe a mai mixat doar la petrecerile cu angajații de la Consiliul Județean. VEZI ȘI DJ Tișe a revenit la „butoane”. Șeful CJ Cluj a dat tonul distracției la petrecerea de 8 martie, dar și la nunta lui din octombrie 2023.

Anul acesta, Tișe a fost întrebat, la o emisiune radio, de când e pasionat de muzica electronică. „Muzica e o pasiune mai veche de-a mea. După zile când ești foarte aglomerat și cu multe probleme, fiecare om are nevoie de o formă de relaxare. Viața noastră nu este doar despre școli, spitale, drumuri, muncă, certuri, politică. Viața noastră are nevoie și de chestii mult mai simple, mai frumoase, care să te facă să trăiești altfel. Din păcate, oamenii uită că sunt asemenea momente în viață care îi pot face fericiți. Pentru mine muzica este un mod de a mă relaxa, de a mă simți fericit. Acuma, cât de performant sunt în această operațiune, asta o pot spune cei care m-au urmărit. Dar mixajul nu e singura mea pasiune. De fapt, pasiunea mea principală este saxofonul, dar nefiind atât de bun n-am făcut nimic public până acum. Este o pasiune mult-mult mai veche decât mixajul. Fac de mulți ani meditații și încerc să fiu foarte bun. Am învățat de la specialiști, de la cunoscători, atât mixajul, cât și saxofonul. Am făcut cursuri cu profesori, n-o fac după ureche. Când o să mă consider pregătit în totalitate, voi ieși în public. Nu mai e mult, și voi cânta la saxofon în fața unui public. Pentru prieteni, am și făcut-o deja”, a spus acesta.

Tișe a mai spus că ar fi în stare să mixeze timp de o jumătate de oră pe una din scenele mai mici de la UNTOLD și că s-ar simți fericit dacă oamenii ar fi încântați de prestația sa.

 

Comenteaza