Doctoriţă, bătută cu bâta de un vecin. S-a supărat că femeia l-a fotografiat în timp ce încerca să-i dea otravă câinelui său

Doctoriţă, bătută cu bâta de un vecin. S-a supărat că femeia l-a fotografiat în timp ce încerca să-i dea otravă câinelui său
Incidentul s-a petrecut marţi seara în comuna Floreşti.

Emoke are 27 de ani şi este absolventă de UMF Cluj. Locuieşte, împreună cu soţul ei, într-un duplex din comuna Floreşti, dar din păcate consortul său este mai tot timpul plecat de acasă, fiind ocupat cu munca, astfel că nu o poate apăra de gesturile necugetate şi tot mai dese ale unui vecin de-al lor, pensionar.

Mărturiseşte, pe coridoarele IML Cluj, că de o bună bucată de vreme viaţa ei a devenit un coşmar din cauza vecinului său, P.W., care a agresat-o deja în câteva rânduri şi i-a zgâriat de două ori maşina personală. Însă ce s-a întâmplat ieri seară depăşeşte orice imaginaţie, arată tânăra.

„Tocmai încerca să-i ofere mâncare otrăvită câinelui meu, când eu, înarmată cu un aparat foto, am reuşit să imortalizez momentul, ca să pot să fac o nouă plângere la poliţia din Floreşti pe numele lui. Şi atunci omul, care avea la el o bâtă, s-a aplecat peste gardul înalt de circa un metru şi jumate, care desparte curţile noastre şi m-a altoit cu el în zona capului, pe mâini şi m-a nimerit şi la gură", mărturiseşte, disperată, femeia.

Imediat după incident, aceasta s-a prezentat la UPU pentru primele îngrijiri, iar astăzi a venit la IML Cluj pentru certificat medico-legal. Aici a fost consultată şi medicii i-au eliberat un dovada necesară, în care-i recomandă 3-4 zile de îngrijiri medicale.

„Dacă până acum reclamaţiile pe care i le-am făcut la poliţie nu au dus la niciun rezultat, din cauza legilor în vigoare, acum, după această nouă ispravă a lui, pot să-i întocmesc, în sfârşit, plângere penală. Nu de alta, dar trebuie să opresc lucrul acesta fiindcă, efectiv, nu ştiu ce i-a căşunat tocmai pe mine", declară, la final, tânăra, după ieşirea din cabinetul legiştilor.

Comenteaza