Dog Show la Polivalenta din Cluj

Dog Show la Polivalenta din Cluj

Napoca Dog Show va avea loc, în perioada 16-17 februarie 2019, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (BT Arena). Pe durata celor două zile de concurs vor fi organizate doua expozitii de tip CAC (naţionale) şi două expozitii de tip CACIB (internaţionale).

Programul zilnic va începe la ora 09:00 şi se va întinde pe durata a cel putin 10 ore sâmbătă şi 8 ore duminică. Pe parcursul ambelor zile, la ringul central, clujenii vor putea urmări un program deosebit de dresaj canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing. Demontraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania. 

Evenimentul are ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscrisi în concurs (expoziţie de frumuseţe), acordarea titlurilor de cel mai frumos câine al grupei (Best of Group) şi cel mai frumos exemplar al expoziţiei (Best in Show) în urma arbitrărilor făcute de 8 arbitri de competenţă internaţională (Italia, Bosnia şi Hertegovina, Turcia, Cipru şi România).

 

Comenteaza