Doi bărbaţi, reţinuţi pentru distrugerea unui autovehicul şi agresarea a două persoane

Doi bărbaţi, reţinuţi pentru distrugerea unui autovehicul şi agresarea a două persoane
Doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti.

Cei doi, în vârstă de 31, respectiv 34 de ani, din Cluj şi Sălaj, ar fi distrus în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 01:30, un autoturism parcat pe strada Timotei Cipariu din Cluj-Napoca şi ar fi agresat fizic proprietarul autovehiculului şi încă o persoană, care ar fi intervenit.

Bărbaţii au fost prinşi pe strada Constantin Brâncuşi şi reţinuţi pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice", ,,distrugere", ,,lovirea sau alte violenţe", fapte prevăzute de Codul penal.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza