Doi batrâni de aproximativ 80 de ani, morti din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon, în propria lor locuinta

Doi batrâni de aproximativ 80 de ani, morti din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon, în propria lor locuinta
Evenimentul s-a petrecut azi dimineata, într-un sat de lânga Huedin.

Tragedia a avut loc astazi dimineata, în jurul orei 5:00, într-o locuinta din satul Ciulea, comuna Margau, judetul Cluj.

"La locul respectiv au fost trimise doua autospeciale de la subunitatea din Huedin si o ambulanta SMURD. Când au ajuns echipajele noastre acolo în locuinta respectiva au fost gasite doua persoane, aflate în stare de inconstienta, intoxicate cu fum. Dupa ce victimele au fost scoase din încapere, s-a încercat minute în sir resuscitarea lor însa, din pacate, acestea au decedat. E vorba de doua persoane în vârsta de circa 80 de ani, probabil sot si sotie, care locuiau acolo. În urma incendiului a fost distrusa o mare parte din locuinta, dar si acoperisul si mai multe piese de mobilier. Pagubele materiale nu au fost înca estimate",  a declarat, pentru Ziua de Cluj, Andrei Biris, purtatorul de cuvânt al ISU Cluj.

Cadavrele celor doi batrâni au fost ridicate si transportate la IML Cluj în vederea efectuarii autopsiei, iar pompierii cerceteaza în continuare împrejurarile în care a avut loc tragedia.

Comenteaza