Doi cetățeni români, morți în conflictul israeliano-palestinian. Anunțul MAE

Doi cetățeni români, morți în conflictul israeliano-palestinian. Anunțul MAE
| Foto: capital.ro

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat decesul a două persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Israel.

''Ministerul Afacerilor Externe confirmă cu regret decesul, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiilor acestora'', precizează MAE.

De asemenea, Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la dispariţia unei persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română.

Până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel.

Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la cetăţenii români, mai anunţă MAE.

Comenteaza