Doi cetăţeni străini, aflaţi ilegal în Cluj, au fost obligaţi să părăsească teritoriul României

Doi cetăţeni străini, aflaţi ilegal în Cluj, au fost obligaţi să părăsească teritoriul României
Un cetăţean canadian şi un altul de origine indiană au fost depistaţi ca având şedere ilegală pe teritoriul României. Pe numele lor a fost emisă o decizie de returnare care îi obligă să părăsească ţara, în termen de 15 zile.

Un cetăţean canadian, în vârsta de 42 ani, intrat în România în scop de vizită, a fost depistat de către Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj, având şedere ilegală pe teritoriul României. Ca urmare a celor constatate, pe numele acestuia a fost emisă o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile, fiindu-i instituită şi măsura de interzicere a intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni, dar şi o amendă în valoare de 1000 de lei.

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj a mai depistat cu şedere ilegală pe teritoriul României un cetăţean din India, în vârsta de 31 ani. Acesta a fost exmatriculat de la o universitate din Cluj-Napoca şi nu a întreprins nici un demers pentru a-şi reglementa şederea, drept pentru care şi pe numele acestuia a fost emisă o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile.

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj continuă acţiunile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Comenteaza