Doi clujeni în vârstă au dispărut de acasă, de o lună; Poliţia îi caută mâine cu jandarmi şi voluntari

Doi clujeni în vârstă au dispărut de acasă, de o lună; Poliţia îi caută mâine cu jandarmi şi voluntari
O femeie din satul Dângău Mare şi un bărbat din comuna Mănăstireni au dispărut de mai bine de trei săptămâni. Aceştia sunt căutaţi şi acum de poliţişti, care organizează mâine o amplă acţiune de căutare, cu jandarmi şi voluntari.

Bărbatul din Mănăstureni are 72 de ani şi locuieşte în satul Bedeciu. Dispariţia acestuia a fost sesizată poliţiştilor în 15 mai. Acesta are o înălţime de 1.50-1.55 metri, o greutate de 40-45 de kilograme, păr cărunt iar la data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou cu mânecă scurtă şi cămaşă albastră în carouri, pullover şi pălărie de culoare neagră şi era încălţat cu o pereche de şlapi de culoare albastră.
Femeia din Dângău Mare care a dispărut are 70 de ani iar dispariţia acesteia a fost semnalată în 17 mai. Maria Abrudan are o înălţime de 1,60 metri, are păr cărunt şi este tunsă scurt, are o cicatrice orizontală pe frunte ca urmare a unei tăieturi, dantură lipsă parţial iar la data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză în mai multe culori cu manşete, pantaloni de trening de culoare bleumarin cu dungi albastre, pe cap purta batic de culoare neagră şi era încălţată cu tenişi negru cu mov.

 

 

Comenteaza