Doi hoţi, arestaţi preventiv. Au dat 12 spargeri

Doi hoţi, arestaţi preventiv. Au dat 12 spargeri
Poliţiştii clujeni au reuşit să prindă doi bărbaţi bănuiţi de comiterea a nu mai puţin de 12 spargeri de locuinţe.

Cei doi, de 26 şi 29 de ani, din judeţele Alba şi Cluj, ar fi produs un prejudiciu total de circa 196.000 de lei prin sustragerea de bani, bijuterii, televizoare şi laptop-uri din mai multe locuinţe din Cluj-Napoca, în care ar fi intrat prin efracţie.

"Bărbatul de 26 de ani, din Alba, a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, la data de 4 martie. În urma depistării acestuia, cercetările au fost extinse şi asupra bărbatului de 29 de ani, din Cluj, care se afla în arest preventiv în altă cauză", au informat poliţiştii.

Joi, hoţii au fost prezentaţi Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind emise pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române si al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul M.A.I.

 

Comenteaza