Video Doi minori au plonjat cu mașina familiei direct într-un lac din Apuseni. Au ținut incidentul secret

Doi minori au plonjat cu mașina familiei direct într-un lac din Apuseni. Au ținut incidentul secret
| Foto: Tiktok / @maringligor

Doi adolescenți de 17, și respectiv 14 ani, s-au prăbușit cu mașina într-un lac din Roșia Montană. Minorii au reușit să iasă la timp din mașină și s-au dus acasă, însă nu au anunțat incidentul la Poliție.

Polițiștii din Abrud au fost sesizați, la data de 17 martie 2024, în jurul orei 12.00, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut în lacul Tău Brazi, de pe raza comunei Roșia Montană.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că, în seara zilei de 16 martie, un minor, în vârstă de 17 ani, din Abrud, ar fi condus autoturismul familiei pe un drum de pământ, iar ulterior pe drumul public, până pe digul lacului. Acolo ar fi pierdut controlul asupra mașinii.

"Adolescentul aflat la volanul autoturismului și un alt minor, în vârstă de 14 ani, pasager în autoturism, ar fi ieșit din acesta, înainte ca autoturismul să se scufunde în lac și fără să sufere leziuni", a transmis IPJ Alba.

Cei doi s-ar fi deplasat la domiciliile lor, iar incidentul nu a fost semnalat la poliție. Autoturismul a fost extras din lac, cu sprijinul reprezentanților Primăriei Roșia Montană.

Polițiștii au constatat că mașina care s-a scufundat în lac nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate aparțin unui alt autoturism.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Sursă video: Tiktok / maringligor

Comenteaza