Doi minori din Cluj au furat o motocicletă și au condus-o prin oraș

Doi minori din Cluj au furat o motocicletă și au condus-o prin oraș
| Foto: freepik

Doi adolescenți de 15 și 17 ani din Turda sunt cercetați pentru furt și conducerea unui vehicul fără permis. 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut, la data de 18 septembrie, pentru 24 de ore doi minori, de 15 și 17 ani, din municipiul Turda, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, respectiv complicitate la infracțiunea de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt.

"La data de 27 august a.c., în jurul orei 02.50, cei doi tineri ar fi sustras o motocicletă aflată parcată pe stradă, pe care, cu ajutorul unui moped, ar fi tractat-o într-o altă zonă din municipiul Turda. Ulterior, la aceeași dată, tânărul de 15 ani ar fi condus motocicleta în municipiul Turda.

De asemenea, din cercetări a rezultat că în aceeași zi acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-o societate comercială. Motocicleta a fost recuperată și restituită proprietarului", a transmis IPJ Cluj.

La data de 18 septembrie, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, iar în baza probatoriului administrat au emis o ordonanță de reținere pe numele celor doi.

La expirarea măsurii, aceștia au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza