Update Doi minori din Cluj-Napoca au dispărut de acasă. Anunţaţi poliţia la 112 dacă i-aţi văzut

Doi minori din Cluj-Napoca au dispărut de acasă. Anunţaţi poliţia la 112 dacă i-aţi văzut
| Foto: IPJ Cluj

Poliţiştii clujeni anunţă că doi minori, o fată și un băiat în vârstă de 14, respectiv 12 ani din Cluj-Napoca sunt căutați se ieri seară. Aceştia sunt fraţi şi au plecat de acasă în cursul zilei de miercuri și nu s-au mai întors. 

UPDATE: Minorii plecați voluntar au fost depistați de polițiști. 

_______________________________

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că doi minori, Domnica și Simion Lăcătuș, de 14, respectiv 12 ani,  din municipiul Cluj-Napoca au plecat de la domiciliu în data de 2 iunie a.c., în jurul orei 16.00, însă nu s-au mai întors. Cei doi minori sunt rude.

Copiii pot fi identificaţi după următoarele semnalmente. Domnica are o înălțime de 1,60 m, păr castaniu, ochi căprui, iar la momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni kaki, bluză de culoare albă cu modele (scris) de culoare verde, încălțăminte sport albă.

Simion are o înălțime de 1,40 m, tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu o bluza albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri, teniși albaștri cu alb.

”Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, transmite IPJ Cluj. 

Comenteaza