Doi minori din Cluj, reținuți după ce au furat mai multe biciclete din scara unui bloc

Doi minori din Cluj, reținuți după ce au furat mai multe biciclete din scara unui bloc
| Foto: transilvania365.ro

Doi minori, de 14 și 17 ani, au fost reținuți de polițiști după ce ar fi furat mai multe biciclete din scara unui bloc din Huedin.

Polițiștii din Huedin au dispus măsura reținerii, la data de 3 noiembrie 2023, pentru 24 de ore, față de doi tineri cu vârste de 14, respectiv 17 ani, cercetați pentru furt. 
  
“Cei doi bănuiți au fost depistați în Huedin, la data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 00.00, de polițiștii Formațiunii de Ordine Publică și cei ai Compartimentului Rutier. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat că cei în cauză sunt persoanele bănuite de sustragerea a două biciclete, în valoare aproximativă de 4.500 de lei, reclamate ca fiind sustrase în noaptea de 30/31 octombrie, din scara unui bloc din Huedin.

Totodată, în baza materialului probator, s-a constatat că aceștia sunt bănuiți de furtul unei alte biciclete, din aceeași locație, săvârșit în noaptea de 26/27 octombrie 2023”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul zilei de vineri, de 3 noiembrie, pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar prejudiciul, în valoare aproximativă de 6.300 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de furt calificat. 

Comenteaza