Doi poliţişti de la IPJ Cluj, detaşaţi la Poliţia Comunitară ca să-i înveţe meserie pe noii colegi. "Am cam slăbit frâiele", spune primarul

Doi poliţişti de la IPJ Cluj, detaşaţi la Poliţia Comunitară ca să-i înveţe meserie pe noii colegi.
Doi poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj vor fi detaşaţi la Poliţia Comunitară din Cluj-Napoca, pentru a-i instrui pe poliţiştii locali să-şi facă treaba. "Din păcate în ultima vreme am slăbit frâiele şi au apărut din nou cerşetori în centrul Clujului", explică primarul Sorin Apostu.


">

Poliţia Comunitară din Cluj are conducere nouă de astăzi. "Am finalizat un proiect început acum mai mulţi ani, restructurarea poliţiei Locale. Este o premieră în România şi cred că ne-am pregătit în aecst fel de schimbările legislative care vor veni", a spus primarul Sorin Apostu.

Doi experţi ai IPJ Cluj - comisarul-şef Ioan Călugăr şi subcomisarul care va coordona departamentul de control al traificului rutier Liviu Gaia au fost detaşaţi la Poliţia Comunitară şi vor implementa modul de funcţionare al IPJ Cluj la nivelul acestei structuri.


Poliţia Comunitară are în total 198 angajaţi, dintre care 131 fac parte din serviciile de ordine publică şi control trafic rutier.

Comenteaza