Foto Doi polițiști din Cluj au găsit și înapoiat o borsetă cu 20.000 de lei. Un bătrân a uitat-o în tren

Doi polițiști din Cluj au găsit și înapoiat o borsetă cu 20.000 de lei. Un bătrân a uitat-o în tren
| Foto: Facebook - Inspectoratul de Poliție Județean Cluj

Doi polițiști clujeni i-au făcut ziua mai bună unui bătrân din Alba venit cu trenul, după ce acesta și-a pierdut o borsetă cu bani în vagon.

Cei doi au acționat imediat și au găsit în scurt timp borseta cu bani și i-au înapoiat-o păgubitului.

„O doamnă de bună-credință care a călătorit cu trenul de la Mediaș la Cluj-Napoca anunța ieri echipajul mixt aflat pe peron, despre faptul că o persoană a uitat într-un vagon o borsetă.

Echipajul, format din agentul șef de poliție Șigăuan Daniel din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj Napoca și plutonierul adjutant Zegrean Paul, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă a găsit borseta în locul indicat de doamnă”, a transmis ISU Cluj într-o postare pe Facebook.

Borsetă cu 20.000 de euro găsită și înapoiată de polițiștii clujeni

Borseta avea în ea o sumă consistentă de bani - 20.000 de lei, echivalentul a 4.000 de euro.

„Pe lângă documente personale, în borsetă se aflau peste 20.000 de lei.

Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă, dar dacă verificările decurg bine, s-ar putea să îl găsească încă în oraș.

Asta s-a și întâmplat. Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior”, a mai scris IPJ Cluj.

Comenteaza