Video Doi tineri de 19 și 20 de ani au plonjat cu mașina într-un șanț de 3 metri. A intervenit descarcerarea

Doi tineri de 19 și 20 de ani au plonjat cu mașina într-un șanț de 3 metri. A intervenit descarcerarea

Pompierii clujeni au anunțat o intervenție la un accident rutier petrecut miercuri noaptea în localitatea Coplean, județul Cluj. Doi tineri de 19 și 20 de ani scăpat cu viață după ce au plonjat cu mașina într-un șanț de adânc de aproape 3 metri. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean, comuna Cășeiu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:40, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat într-un șanț adânc de aproape trei metri.

În autoturism se afla o tânără încarcerată, conștiență și cooperantă. Aceasta a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital. Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani.

De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de 20 de ani, care a reușit să iasă singur din autoturismul avariat. Echipajele noastre au asigurat totodată măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a anunțat ISU Cluj. 

Comenteaza