News alert Descoperire macabră în Cluj-Napoca! Doi tineri, găsiți morți într-un apartament. Unul dintre ei era dat dispărut de acasă

Descoperire macabră în Cluj-Napoca! Doi tineri, găsiți morți într-un apartament. Unul dintre ei era dat dispărut de acasă

Un tânăr în vârstă de 21 și unul de 27 de ani au fost găsiți morți de polițiștii clujeni într-un apartament din Cluj-Napoca.

În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu ar fi plecat, joi, 4 noiembrie, în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu.

La 20 de minute după ce au fost sesizați de dispariția tânărului, polițiștii l-au găsit pe acesta mort într-un apartament din centrul orașului. În imobil a fost identificat și trupul unui tânăr de 27 de ani, din județul Galați.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în urma cercetărilor preliminare, cadavrele neprezentând urme vizibile de violență.

Cadavrele au fost transportate la IML pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora.

Comenteaza