Doliu în PSD. A murit un fost președinte de Consiliu Județean

Doliu în PSD. A murit un fost președinte de Consiliu Județean
| Foto: evz.ro

Fostul deputat social-democrat Silvian Ciupercă, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a fost găsit mort, duminică, în localitatea Bălceşti din judeţul Vâlcea.

Trupul politicianului a fost văzut într-un şanţ de un trecător care a sunat la 112.

”Am aflat cu tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă. Domnul Silvian Ciupercă şi-a dedicat întreaga carieră valorilor de stânga şi a contribuit la consolidarea social-democraţiei în judeţul Ialomiţa.  În aceste momente grele, Partidul Social Democrat transmite familiei, colegilor şi tuturor oamenilor care l-au cunoscut şi apreciat, sincere condoleanţe! Dumnezeu să Îl odihnească în pace!”, este mesajul transmis de PSD, duminică seară, pe Facebook. 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că o persoană a sunat duminică, puţin după ora 7, la 112 pentru a anunţa că într-un şanţ, pe marginea unui drum din Bălceşti, se află trupul unui bărbat.  

 Poliţiştii l-au identificat ca fiind Silvian Ciupercă, iar cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. 

Silvian Ciupercă avea 73 de ani şi fusese profesor de matematică.  

Fost primar al oraşului Ţăndărei în perioada 1996 - 2000, apoi, timp de patru ani, deputat în Parlamentul României - reprezentant al colegiului I Feteşti - Ţăndărei, prof. Vasile Silvian Ciupercă a deţinut, din 2004 şi până în februarie 2015, funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...