Doliu la BT. Mihaela Nădășan, director general adjunct, a murit la doar 50 de ani. „Ne vom aminti de ea așa cum era, surâzătoare, caldă și profesionistă”

Doliu la BT. Mihaela Nădășan, director general adjunct, a murit la doar 50 de ani. „Ne vom aminti de ea așa cum era, surâzătoare, caldă și profesionistă”
| Foto: Facebook - Mihaela Nădășan

Director General Adjunct Instituții și Piețe Financiare în cadrul Băncii Transilvania, Mihaela Nădășan s-a stins din viață la sfărșitul săptămânii trecute. Ea făcea parte din echipa BT de 24 de ani.

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul trist pentru Banca Transilvania. Mihaela Nădășan, un pilon important în top managementului bancii din Cluj-Napoca, a încetat din viață la vârsta de numai 50 de ani în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

„Cu mare tristețe, anunțăm că Mihaela Nădășan, Director General Adjunct Instituții și Piețe Financiare în cadrul Băncii Transilvania, nu mai este printre noi. 

Mihaela a fost parte a echipei băncii timp de 24 de ani. A început ca ofițer decontări, după care a fost coordonator al Departamentului Instituții Financiare, iar apoi Director Executiv. Din 2018 a fost parte din top managementul băncii, ca Director General Adjunct, având ca responsabilități activitatea de Trezorerie, gestionarea relațiilor cu investitorii, coordonarea subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania și activităților în domeniul Instituții și Piețe financiare. Pe parcursul anilor a fost implicată în toate proiectele de construire a Grupului BT, având un rol de bază în înființarea și vânzarea de subsidiare, dar și intrarea băncii în diferite arii financiare - leasing, asigurări, pensii. Din 2012 a coordonat activitatea de achiziții și fuziuni a Grupului BT. De asemenea, a făcut parte din mai multe consilii de administrație ale companiilor băncii. 

Ne vom aminti de ea așa cum era, surâzătoare, caldă și profesionistă.

Suntem alături de familia Mihaelei, Dumnezeu să o odihnească!”, au transmis reprezentanții Banca Transilvania.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza