Donald Trump vrea să se ţină de promisiune, merge cu zidul până la capăt

Donald Trump vrea să se ţină de promisiune, merge cu zidul până la capăt
Administraţia prezidenţială americană le cere celor care doresc să facă afaceri cu guvernul SUA să depună planurile pentru construcţia zidului care va fi ridicat la graniţa cu Mexicul.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Administrația americană a cerut vineri companiilor interesate să depună până în martie proiectele pentru construcția zidului de la frontiera cu Mexicul, urmând ca, în aprilie, să se înceapă adjudecarea contractelor, informează EFE.

Oficiul pentru Vămi și Protecția Frontierelor (CBP), însărcinat cu securitatea granițelor, a postat vineri informații pe această temă pe un portal destinat companiilor care doresc să facă afaceri cu guvernul SUA.

Într-o scurtă informare, CBP a anunțat că, la 6 martie, va posta pe internet un formular pentru ca firmele să-și poată trimită propunerile privind designul și construcția "diferitelor prototipuri ale structurii zidului" în "proximitatea" frontierei care separă SUA de Mexic.

În prima etapă, li se va cere companiilor să prezinte un document cu conceptele prototipurilor, până la 10 martie, urmând ca în a doua etapă, autoritățile să evalueze și să selecționeze cele mai bune proiecte. La 24 martie "finaliștii" îşi vor depune din nou ofertele, de data aceasta atașând și o listă a costurilor, relatează Agerpres.

Zidul cu Mexicul a fost una dintre principalele promisiuni din campania electorală a lui Donald Trump, care continuă să insiste că toate costurile vor fi plătite de Mexic, chiar dacă inițial Congresul SUA va aloca banii necesari acestei construcții.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza