Dorin Isoc a renunţat la candidatura pentru şefia UTCN

Dorin Isoc a renunţat la candidatura pentru şefia UTCN
Profesorul Dorin Isoc a depus o declaratie la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN) prin care a anuntat ca renunta la candidatura pentru functia de rector a institutiei de invatamant.

Pe portalul UTCN a fost depusă o declaraţie prin care profesorul Dorin Isoc a anunţat că nu va mai candida pentru a deveni rector al instituţiei de învăţământ superior. "Am renunţat la candidatură", a declarat, pentru ziuadecj.ro, Dorin Isoc.   

În momentul când acesta şi-a depus candidatura Isoc s-a descris în programul managerial drept "un acut spirit critic, o doză importantă de subtilitate intelectuală, spirit inovator şi multă iniţiativă personală, responsabilă, în toate activităţile şi acţiunile abordate".

Totodată, el a subliniat în CV-ul său că în 7 iulie 2008 a fost concediat disciplinar de rectorul UTCN. "Justiţia română nu s-a pronunţat până la această dată asupra legalităţii deciziei de concediere", a susţinut Isoc. Candidatul are la activ 12 cărţi publicate din care opt ca unic autor, patru în calitate de coautor, 123 articole publicate sau comunicate.

Etichete
Comenteaza