Dosarul de înșelăciune al "Ţeparului Clujului”, trimis în instanță. 18 victime s-au constituit ca parte vătămată

Dosarul de înșelăciune al "Ţeparului Clujului”, trimis în instanță. 18 victime s-au constituit ca parte vătămată
| Foto: https://turdanews.net/

Vlad Mornea, poreclit ”Ţeparul Clujului”, este acuzat de înșelăciune într-un dosar care a ajuns, în sfârşit, pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca. 

Dosarul în care Vlad Mornea, poreclit ”Escrocul Clujului” sau "Ţeparului Clujului”, este acuzat de înșelăciune, a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, în data de 3 noiembrie 2022.

În dosar apar nu mai puțin de 18 persoane vătămate, care susțin că iau dat diverse sume de bani, iar apoi nu i-au mai primit înapoi, fiind ”țepuiți”, a transmis turdanews.net

Tânărul de 35 de ani din Câmpia Turzii, Vlad Mornea, a fost arestat preventiv pentru 15 zile, după ce în data de 1 august 2022 a fost reținut de polițiștii care au efectuat o descindere la Luncani, acolo unde era cel acuzat că a înșelat mai multe persoane, cu diverse sume de bani.

După ce a fost reținut de polițiști, Vlad Mornea a primit arestare preventivă succesivă, din partea instanței clujene.

Escrocul avea mai multe metode, prin care a reușit să sustragă suma de un milion de euro. Una dintre ele este aceea că cerea bani cu împrumut apropiaților și prietenilor, dar nu le înapoia sumele cerute.

O altă tactică, pe care o folosea pentru companii, era de a cere bani pentru a-și deschide o presupusă afacere sau pentru a investi. În plus, cererea și obiecte scumpe, precum telefoane mobile, pe care nu le plătea niciodată. 

Citeşte şi: ”Țeparul Clujului” dat în vileag pe stâlpii de telegraf. Păgubiţii au lipit zeci de afișe cu chipul escrocului

Comenteaza