Video Două fete, spulberate de o maşină în Bună Ziua. Accidentul a fost filmat. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional

Au apărut imagini cu cele două fete lovite de o maşină pe trecerea de pietoni, pe strada Bună Ziua din Cluj-Napoca.

VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI "Au intervenit o autospecială și două echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență pentru două tinere implicate într-un eveniment rutier pe strada Bună Ziua din municipiul Cluj-Napoca". Pompierii au găsit la fața locului cele două tinere, în vârstă de 16 ani, în stare de conștiență și cooperante, cu suspiciuni de fracturi și plagă cu un traumatism la nivelul capului. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și pentru persoanele implicate în accident", a transmis ISU Cluj.

Fetele au fost accidentate în timp ce traversau regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Potrivit polițiștilor, din primele date, conducătorul auto în vârstă de 37 de ani, care se deplasa înspre strada Fagului, din direcția străzii Calea Turzii, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, accidentând două tinere de 15 și 16 ani, care se angajaseră în traversarea trecerii pentru pietoni. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cele două tinere au fost transportate la spital.

loading...
Comenteaza