Două mașini din convoiul cu români veniţi din Italia s-au tamponat în Cluj

Două mașini din convoiul cu români veniţi din Italia s-au tamponat în Cluj
| Foto: mediafax.ro

Două dintre autoturismele care se deplasau în convoiul cu românii din Italia s-au tamponat aseară în Cluj după ce autospeciala de poliţie care conducea coloana ar fi frânat brusc.

Șoferul care a provocat accidentul a declarat pentru Mediafax că mașina poliției care însoțea convoiul a trecut la două semafoare pe culoarea roşie dar la al treilea a frânat brusc, astfel că el  mu a mai putut opri mașina la timp și din cauza carosabilului umed a intrat în autoturismul din faţă.

Potrivit acestuia, după evenimentul rutier, maşina avariată a fost lăsată în localitatea Floreşti iar şoferul a continuat drumul către judeţul Neamţ, cu un coleg, într-un alt autoturism din convoi. Reprezentanții poliției au declarat pentru sursa citată că a fost o coliziune faţă-spate între două autovehicule care se aflau în convoi, iar evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Coloana de maşini cu români care vin din zonele afectate de coronavirus a fost escortată până în judeţele de domiciliu ale românilor întorși din Italia. 

Comenteaza