Două minore, rănite de un şofer fără permis. A intrat cu maşina în gard

Două minore, rănite de un şofer fără permis. A intrat cu maşina în gard
Două minore au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau, condus de un şofer al cărui permis de conducere era suspendat, a intrat într-un gard.

Accidentul, petrecut duminică dimineaţa, la ora 08:28, pe strada Mihai Eminescu din Cuzdrioara, a fost cauzat de dejean de 29 de ani care a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea şi s-a izbit în gardul unui imobil.

"Un bărbat de 29 ani, din Dej, în timp ce conducea autovehiculul pe DN17, pe raza localităţii Cuzdrioara, judeţul Cluj, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu poarta şi gardul unui imobil. Ulterior impactului, autovehiculul a fost reproiectat pe carosabil, pe contrasens", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Din cauza coliziunii, conducătorul auto, alături de două minore, de 14, respectiv de 16 ani, pasagere în autoturism, au fost rănite uşor.

Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor efectuate, faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, la solicitarea poliţiştilor, bărbatul a refuzat să fie testat în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere", „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice" şi ,, vătămare corporală din culpă", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal

Comenteaza