Două noi cutremure în România! Unul a avut magnitudinea peste 4: "L-ați simțit? Lăsați-ne un feedback!"

Două noi cutremure în România! Unul a avut magnitudinea peste 4: "L-ați simțit? Lăsați-ne un feedback!"

Două cutremure s-au produs, în această dimineață, în România.

Institutul Național de Dezvoltare și Cercetare pentru Fizica Pământului a anunțat producerea a două cutremure, în această dimineață, în România.

Cel mai puternic a avut magnitudinea 4,1 și s-a produs în zona Vrancea, la ora 07:20, la o adâncime de 123,1 km, la 38km V de Focsani, 66km N de Buzau, 72km E de Sfantu-Gheorghe, 85km E de Brasov, 92km SV de Barlad, 93km S de Bacau. "L-ați simțit? Lăsați-ne un feedback!", este solicitarea specialiștilor de la INDCFP.

Cu doar câteva ore înainte, la 3:06, un alt seism a fost înregistrat în Oltenia, Gorj. Cutremurul a avut magnitudinea 2.7 și s-a produs la adâncimea de 7.3km, în apropierea următoarelor oraşe: 21km NV de Targu Jiu, 65km NE de Drobeta-Turnu Severin, 67km S de Hunedoara, 82km S de Deva, 93km E de Resita.

UPDATE: Cutremurul din Gorj a fost urmat de o replică la ora 8:36. Noul seism a avut magnitudinea de 2.3 și s-a produs la adâncimea de 14.4 km, la 15km NV de Targu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 71km S de Hunedoara, 85km S de Deva, 97km V de Ramnicu Valcea, 99km E de Resita.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza