Două poduri din Cluj-Napoca, peste Someş, se închid două săptămâni. Vezi cum poţi circula FOTO

Două poduri din Cluj-Napoca, peste Someş, se închid două săptămâni. Vezi cum poţi circula FOTO
Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă restricţii şi închideri de circulaţie, în vederea efectuării lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai.

Astfel, în perioada 28.03 - 06.04 se va închide circulaţia auto pe Pod Napoca pentru efectuarea lucrărilor din intersecţia cu Splaiul Independenţei. Circulaţia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus- întors, se va putea desfăşura pe următoarele trasee: str. Mamaia - Dragalina - Horea şi/sau str.Garibaldi- Uzinei Electrice - aleea Stadion - G. Coşbuc - Card. Iuliu Hossu/ Calea Moţilor. În această perioadă, se va deschide circulaţia în dublu sens pe strada Dragalina, pe tronsonul cuprins între Piaţa Horea, Cloşca şi Crişan şi strada Mamaia, pentru a putea prelua traficul auto cu gabarit de înălţime mai mare de 2,3 m care nu poate accede pe strada Mamaia.

În perioada 27.03 - 12.04 circulaţia va fi înschisă de la Podul Calvaria, pe direcţia bretea de coborâre de pe Calea Floreşti - str. Primăverii - bretea de urcare spre Calea Manaştur şi spre centru. Traseul pe care se va devia circulaţia este pe strada Primăverii, cu întoarcere pe la Nod Omega.

Circulaţia auto va fi restricţionată în intervalul 28.03 - 27.04 pe liniile de tramvai pe Podul Horea. De asemenae, se va închide circulaţia auto pe Splaiul Independenţei între Pod Napoca şi Opera Maghiară. Circulaţia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus - întors, se va putea desfăşura pe următorul traseu: Pod Napoca - Splaiul Independenţei - G.Coşbuc -Card. Iuliu Hossu/ Calea Moţilor.

Din data de 06.04 şi până pe 30.05 se va închide circulaţia auto pe Splaiul Independenţei între str. G. Coşbuc şi Pod Garibaldi.

În perioada lucrărilor se va interzice accesul autovehiculelor şi pe strada G.Coşbuc, pe tronsonul cuprins între aleea Stadion şi Splaiul Independenţei, cu exceptia celor care participă la efectuarea lucrărilor la linia de tramvai şi la amenajarea Parcului Central.

 

 

Comenteaza