Două sate din Beliş, izolate de zăpezi

Două sate din Beliş, izolate de zăpezi
Două sate din comuna clujeană Beliş sunt blocate din cauza zăpezii cel puţin până mâine. Utilajele Prmăriei nu mai fac faţă iar primarul Viorel Crainic a cerut ajutorul Regiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat.

Satele Dealu Botii şi Giurcuţa de Sus au rămas înzăpezite de câteva zile, dar primarul spune că sătenii nu întâmpină probleme. "Din ce informaţii avem, nu sunt cazuri de persoane bolnave. în general acolo locuiesc  oameni în vârstă. Sper să nu apară probleme de sănătate, cel puţin în următoarele două zile. Alimente există, alimentarea cu energie electrică nu s-a întrerupt. La munte oamenii îşi prepară totul în gospodăria proprie, inclusiv pâinea, deci nu e o mare problemă dacă o zi sau două drumurile sunt înzăpezite", a spus primarul la Ştirile REALITATEA TV Cluj.


Primarul a adăugat că până acum drumurile din comună au fost deszăpezite de utilajele Primăriei, "dar stratul de zăpadă e acum de o jumătate de metru, trebuie autogreder acolo, utilajele noastre nu fac faţă la grosimea stratului de zăpadă".

Etichete
Comenteaza