Dramă de Paşte: un minor s-a trezit luat la bătaie, fără motiv, de un bătrân beat-turtă

Dramă de Paşte: un minor s-a trezit luat la bătaie, fără motiv, de un bătrân beat-turtă
Intrat la toaletă într-un bar, un tânăr de 16 ani din Bonţida a ajuns la spital după ce un bătrân beat-turtă l-a lovit cu un pahar în gât.

Luni, 14 aprilie, în cea de-a doua zi de Paşte, Ioan B., un tânăr de 16 ani din localitatea Bonţida, elev la un liceu clujean, a intrat într-unul din barurile din sat cu intenţia să meargă la toaletă. În timp ce trecea printre cele câteva mese ale barului s-a trezit lovit pe la spate, în zona gâtului, cu un pahar, de un consătean trecut de 70 de ani.

Povesteşte victima: "Fiindcă eu eram plin de sânge, cineva a chemat ambulanţa. Aceasta a venit repede şi am fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj, unde mi s-a acordat prim-ajutor".

Intervine şi tatăl său: "Este incredibil ce i s-a putut întâmpla fiului meu, mai ales că el nu este consumator de alcool. Vom face plângere la postul de poliţie din Bonţida şi sperăm ca autorităţile să-şi facă datoria, pentru că bătrânul este cunoscut de toată lumea din sat. Totodată, nu ştiu ce i-o fi căşunat pe fiul meu, cred că de vină o fi fost numai aburii beţiei din capul său..."

Medicii de la Institutul de Medicină Legală din Cluj i-au eliberat tânărului un certificat în care-i recomandă acestuia îngrijire medicală pentru o perioadă de 8 zile.

Comenteaza