Drama unei clujence de pe Dorobanţilor: terorizată de romii care şi-au făcut culcuş în zonă

Drama unei clujence de pe Dorobanţilor: terorizată de romii care şi-au făcut culcuş în zonă
Locuieşte pe Dorobanţilor, una din principalele artere de circulaţie ale Clujului, o zonă "bună". Cu toate acestea, o clujeancă este terorizată zilnic de câţiva ani de nişte persoane de etnie romă.

Exasperată de scandalurile continue şi de apelurile disperate la Poliţie, aceasta a decis să ceară ajutorul autorităţilor pentru a scăpa de vecinii nedoriţi. Astfel, a lăsat un mesaj pe portalul domnuleprimar.ro, în care solicită remedierea urgentă a problemei. 

"Ţiganii de pe Dorobanţilor!!! Vă rugăm faceţi ceva, e scandal continuu, urlete, ţipete, vaiete, poliţie noaptea la 1, urlete de ajutor de ne bagă în sperieţi!!! Şi asta de ani buni...şi le-am răbdat cu toţii până acum, dar deja e prea mult", a scris ea.

Clujeanca se plânge de igiena precară sau, mai precis, inexistentă, a vecinilor de etnie romă, de murdăria pe care o fac şi de mirosul de nesuportat care duhneşte în aer. 

"Îşi fac nevoile pe stradă, lângă stâlp sau după copăceii ce sunt acolo, treci pe trotuar şi pute şi alte treburi...nu mai spun. Îşi aruncă gunoaiele în interiorul unei alte încăperi, cu deschidere la stradă, la care i-au spart geamurile...se împut gunoaiele acolo de luni de zile...treci pe trotuar te înconjoară puradeii, şi asta nu ar fi o problemă, dar dacă ferească-ne sunt mai agitaţi sau e scandal nu ai ce trece pe partea aceea de stradă....totuşi e stradă principală...chiar aşa?", a adăugat ea. 

Plângerea sa a fost depusă duminică, 13 aprilie, în prima zi de Paşte, iar până în momentul de faţă nu a primit un răspuns.

Comenteaza