Droguri de vânzare la Cluj. Doi dealeri de cannabis și MDMA, arestați pe loc

Droguri de vânzare la Cluj. Doi dealeri de cannabis și MDMA, arestați pe loc

DIICOT i-a prins pe cei doi tocmai în momentul în care se pregăteau să vândă aproape 1 kilogram de canabis și 14 grame de MDMA.

La data de 14.11.2019, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților T.G. și M.I.S., pentru săvârşirea de infracțiuni de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 14.11.2019, inculpații T.G. și M.I.S. au fost surprinși în flagrant pe raza municipiului Cluj – Napoca, în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de 878 grame de cannabis și 13,8 grame de MDMA.

De asemenea, asupra acestora a fost depistat un cântar electronic cu urme de substanță pulverulentă, un caiet pe care inculpații țineau evidența drogurilor vândute, precum și suma de 9800 lei.

La data de 14.11.2019, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj – Napoca au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Cluj – Napoca, cu ocazia cărora au fost identificate și ridicate alte 74 grame de cannabis, 10,8 grame amfetamina, 3 grame ciuperci halucinogene, 3 laptopuri, o unitate centrala, 4 telefoane mobile și suma de 14.000 lei.

La aceeași dată, magistrații Tribunalului Cluj au dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului Cluj – Napoca, precum și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi.

Comenteaza