Droguri găsite pe Aeroportul Cluj încă din prima zi de Untold. Francez prins cu substanțe interzise în bagaje

Droguri găsite pe Aeroportul Cluj încă din prima zi de Untold. Francez prins cu substanțe interzise în bagaje

Polițiștii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Aeroport Cluj-Napoca au descoperit, în timpul unor controale, substanțe interzise ascunse în bagajele un cetăţean francez. 

La Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca un cetățean francez, în vârstă de 26 de ani, a fost prins, în data de 3 august 2023, cu droguri ascunse în bagaje.

“În baza analizei de risc, bărbatul a fost selectat în vederea efectuării unui control amănunțit asupra bagajelor personale. Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele pasagerului, o substanţă solidă, de culoare maro, ambalată într-o folie de plastic transparentă şi o ţigară artizanală, ambele cu miros înţepător”, transmite Poliția de Frontieră Cluj. 

Din cadrul primelor cercetări, bărbatul a venit în ţară la un festival din judeţul Cluj, iar substanțele descoperite asupra sa sunt pentru consum propriu.

Ulterior a fost anunțată Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Structura Teritorială Cluj, în vederea cercetării faptelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, potrivit polițiștilor.  
 

Comenteaza