Drumurile din Cluj, luate la control. În doar două ore polițiștii au dat amenzi de zeci de mii de lei și au reținut două permise

Drumurile din Cluj, luate la control. În doar două ore polițiștii au dat amenzi de zeci de mii de lei și au reținut două permise
| Foto: Facebook/ Poliția Capitalei

Polițiștii din Turda s-au pus în forță la treabă și au luat la control mai multe drumuri din județ. Ca rezultat, mulți șoferi au primit amenzi mari, iar unii au rămas pietoni. 

În data de 12 octombrie, în intervalul orar 13.00 – 15.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă în locurile și mediile de interes operativ din mediul rural, cu scopul îmbunătățirii nivelului de siguranță rutieră, precum și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară și economică.

“Astfel, polițiștii au verificat 65 de autovehicule, au legitimat 72 de persoane și au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei. De asemenea, în cadrul controalelor efectuate în trafic, polițiștii au reținut 2 permise de conducere pentru încălcarea limitelor legale de viteză, precum și 1 certificat de înmatriculare”, a transmis IPJ Cluj.

Un exemplu din cadrul acțiunii: În jurul orei 13.00 polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au oprit în trafic pentru verificări, pe DC 105, în comuna Iara, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din aceeași comună.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul figura ca fiind neînmatriculat. În cauză a fost întocmit un dosar penal ce vizează infracțiunea de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

Comenteaza