După cafeaua în aşteptare, apar clătitele în aşteptare

După cafeaua în aşteptare, apar clătitele în aşteptare
În urma succesului de care s-a bucurat introducerea conceptului de "cafea în aşteptare", un local din Cluj a decis să extindă ideea şi în cazul clătitelor.

Prin urmare, vineri, primul loc dedicat clătitelor și dulcețurilor din oraş va lansa în premieră acest  concept, în prezenţa clujeanului Tudor Marcu, concurent Masterchef.

"Tudor Marcu a venit cu această idee în urma primei sale vizite la creperie, idee modelată după conceptul italian de cafea în așteptare și care presupune ca o persoană să plătească două clătite, să primească una singură, a doua revenind unui necunoscut. În acest fel, persoanele care nu își pot permite să-și cumpere o clătită delicioasă, pot intra să o servească pe gratis", au afirmat reprezentanţii localului.

În aceeaşi zi, bucătarul va susţine, între orele 13:00 şi 18:00, un show culinar pentru fiecare vizitator.

Tudor Marcu este student la Universitatea Tehnică din Cluj, secţia Inginerie Electrică şi a concurat în cadrul celui de-al patrulea sezon al competiţiei culinare Masterchef. Potrivit site-ului showului, el a participat de mai multe ori la preselecţiile MasterChef, fără şanse de câştig. "Unul din motivele pentru care particip la acest concurs este acela de a demonstra că prin voinţă poţi realiza ceea ce îţi doreşti, oricâte piedici îţi apar în cale. În acelaşi timp vreau să ies din zona mea de confort și să îmi testez limitele", declara el.

Comenteaza